Учора, 8 січня, в Стаханові Луганської області троє невідомих скоїли напад на один з ювелірних салонів, розташований у районі Центрального ринку. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС України в області.

«Грабіжники врахували той факт, що вхід в ювелірний салон є спільним також для салону мобільного зв'язку. Тому коли двоє з них розбивали скляні вітрини із золотими виробами, їхній спільник, притримуючи двері, не випускав працівників салону мобільного зв'язку, які хотіли запобігти розбійному нападу», - повідомили в міліції.

Погрожуючи продавцям-консультантам предметом, схожим на пістолет, нападники поспішно склали ювелірні вироби в сумку. Коли вони прямували до виходу, співробітник салону мобільного зв'язку зумів відштовхнути одного з грабіжників і вихопив сумку з викраденими золотими прикрасами.

Після чого зловмисники завдали хлопцю удар важким предметом по голові і втекли з місця події, залишивши там і сумку з викраденим.

Правоохоронці встановлюють обставини розбійного нападу і місцезнаходження осіб, причетних до його скоєння. Даний факт занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня правова кваліфікація - ст. 187 Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

259