Станом на ранок 9 січня значних порушень у функціонуванні об'єктів транспортного комплексу через погіршення погодних умов на території України немає, повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури.

Проїзд дорогами державного та місцевого значення забезпечено. Зараз на автошляхах працюють 2261 одиниця техніки і 3303 дорожніх працівників.

Протягом доби опади у вигляді невеликого снігу спостерігалися в південних, східних областях та в Криму. Станом на 06.00 у східних областях опади припинилися, але поривчастий вітер призводить до утворення снігових заметів на дорогах південної і східної частин України, що ліквідуються у міру їх виникнення.

Через метеоумови порушено доставку пошти в 90 населених пунктів по Донецькій та Луганській дирекціях «Укрпошти». Доставка буде здійснена відразу після розчищення доріг.

У процесі очікування проходу по каналу Керч-Єні-Кале знаходяться 3 судна з півночі і 55 з півдня, з яких у Маріупольський порт прямує одне судно, в Керченський - три.

На рейді Маріупольського порту перебуває 8 суден. В очікуванні проводки на вихід - 3 судна. У Миколаївському порту заплановано проводку на вхід 8 суден, на вихід - 5. У Херсонському порту: на вхід - 1 судно, на вихід - 2 судна. У порту Усть-Дунайськ очікують проводки два судна.

Аеропорти працюють у штатному режимі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

225