Нападаючий київського «Динамо» Браун Ідейе не потрапив в остаточну заявку своєї збірної Нігерії на фінальний турнір Кубка Африканських Націй, який стартує 19 січня в ПАР.

Отже, він повернеться в українську столицю, де зможе підготуватися до весняної частини сезону Прем'єр-ліги, повідомили в прес-службі ФК «Динамо» (Київ).

Форварду не допоміг навіть гол, забитий у листопадовій товариській зустрічі проти збірної Венесуели.

З цього випливає, що динамівець незабаром прибуде до Києва і буде в складі клубу планомірно готуватися до весняної частини сезону Прем'єр-ліги, а також Ліги Європи, де в 1/16 фіналу «біло-сині» зіграють з французьким «Бордо».

Як повідомляв ForUm, президент «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс прокоментував трансферні рішення свого клубу в період зимового міжсезоння і окреслив коло завдань на цей рік.

«Скажу вам чесно, я не пам'ятаю, щоб я перебував у Києві відразу після Нового року. Але Олег Блохін дуже вимогливий і до себе, і до всіх служб клубу, які повинні активізуватися. Головною вимогою Олега Володимировича було наступне: підписати всіх новачків до 10-го січня, після чого йому не потрібен жоден футболіст», - сказав президент «Динамо».

Нагадаємо, ФК «Динамо» (Київ) уклав п'ятирічні контракти із захисником «Ворскли» Євгеном Селіним і нападаючим Романом Безусом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

362