Прокуратура Києво-Святошинського району завершила досудове розслідування у кримінальній справі відносно чоловіка за звинуваченням у побитті співробітника міліції. Обвинувальний акт направлено для розгляду в суд, повідомляє прес-служба прокуратури.

«Під час досудового слідства встановлено, що в міліцію надійшло повідомлення від жительки м. Боярки про те, що невідомі особи хуліганять біля місцевого кафе. Міліціонери, що приїхали на місце події, намагалися втихомирити дебошира. Однак, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, він на вимоги правоохоронців не відреагував. Далі накинувся на прапорщика міліції, завдавши йому удар кулаком в обличчя. Міліціонер отримав численні ушкодження», - йдеться в повідомленні.

Дії обвинуваченого кваліфіковані за ч. 2 ст. 345 КК України, тобто умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв ForUm, чоловік є уродженцем Волинської області. На Київщину переїхав, щоб заробити грошей, весь час працював різноробочим на будівництві приватних будинків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

212