У селі Байківці Тернопільського району працівники міліції припинили роботу підпільного цеху з виготовлення самогону, повідомляє прес-служба МВС.

Незаконний бізнес організували батько з сином. Виробництво міцного напою було повністю автоматизовано і вимагало мінімального втручання людини. Чоловіки тільки стежили, щоб в апараті завжди була свіжа закваска. Готовий продукт розливали у пластикові пляшки. Далі сивуха надходила до споживачів. За дволітрову пляшку домашньої самогонки клієнти викладали з власних кишень по тридцять шість гривень.

У будинку самогонників правоохоронці виявили чимало сировини для самогоноваріння: кілька упаковок спиртових дріжджів, близько десятка мішків цукру, а також порожні пластикові пляшки. Було також вилучено майже тисячу літрів браги і п'ятдесят літрів самогону.


За виготовлення та продаж міцних спиртних напоїв чоловіки будуть притягнуті до відповідальності за статтею 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення (виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його виробництва).
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

368