Віктор Медведчук заявив про необхідність проведення громадських слухань за результатами впровадження Болонської системи освіти в Україні.

«Громадські слухання як форма того, щоб дійти з ідеями, думками та проектами певної спрямованості до якомога більшої кількості людей - це дійсно оптимальна форма. Не ми її винаходили. Форма громадських слухань діє в багатьох цивілізованих країнах, у тому числі і в Україні», - повідомив Медведчук у своєму відеозверненні, розміщеному на сайті «Український вибір».

Політик зазначив, що з січня поточного року ініційований ним громадський рух починає такі всеукраїнські слухання, основна мета яких полягає саме в тому, щоб донести до громадян думку фахівців та експертів з приводу запровадження Болонської системи, її реальних результатів.

Лідер «Українського вибору» також закликав громадян до участі в дискусійних майданчиках і круглих столах, які пройдуть з цього питання в різних містах України.

«Ми їх кличемо на наші заходи для того, щоб не тільки для них, але і для їхніх друзів і близьких ці ідеї дійсно дали відповіді на ті питання, які існують, але на сьогоднішній день не мають ні відповідей, ні практичного дозволу», - зазначив Медведчук.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

223