В Україну з Італії екстрадували особливо небезпечного злочинця, повідомляє прес-служба відділу по зв'язках з громадськістю Управління МВС України в Чернівецькій області.

Співробітники взводу конвойної служби міліції при УМВС України в Чернівецькій області 28 грудня 2012 року на підставі доручення Українського бюро Інтерполу здійснили конвоювання громадянина України з міжнародного аеропорту «Бориспіль» в ізолятор тимчасового тримання УМВС.

«Раніше співробітники УДСБЕЗ області нейтралізували діяльність злочинної групи, яка за сприяння керівника підрозділу одного з банків Буковини за фальшивими довідками отримала кредити на загальну суму понад 220 тисяч гривень. Організатор та активні учасники цього угруповання були затримані і згодом отримали покарання», - йдеться в повідомленні.

Один із співучасників, 32-річний житель Новоселицького району, перед затриманням покинув територію нашої держави і переховувався.

За ініціативою правоохоронних органів його розшук проводили співробітники Інтерполу.

«Нещодавно фігуранта затримали в одному з міст Італії. На державному рівні прийнято рішення про його екстрадицію. Тепер лави підсудних йому не уникнути», - зазначили в МВС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

293