У зв'язку з ускладненням погодних умов ДАІ рекомендує водіям по можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим, хто виїхав, бути максимально уважними та обережними за кермом, повідомляє прес-служба ДАІ.

За інформацією Гідрометцентру України, в наступні чотири доби на дорогах України очікується ожеледиця, часом сніг, мокрий сніг.

Так, 8 січня в південній частині, східних і Дніпропетровській області хмарно, сніг, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, хуртовини. На решті території хмарно з проясненнями, невеликий сніг.

9 січня у східній частині країни, Криму та Приазов'ї хуртовини, а вдень 10 січня місцями в західних областях сніг (вночі 9 січня на сході місцями сильний).

11 січня вночі у західних, північних областях, вдень на більшій частині території країни сніг, мокрий сніг, вдень на півдні з дощем.

ДАІ України закликає водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. «Під час сильних опадів необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), дотримуватися швидкісного режиму, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки), з особливою обережністю рухатися по мостах і естакадах, відмовитися від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій», - йдеться у повідомленні.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

209