Сьогодні в аеропорту «Бориспіль» призупинили обслуговування рейсів авіакомпанії «АероСвіт». Про це в коментарі кореспонденту ForUm'у повідомила прес-секретар аеропорту «Бориспіль» Оксана Ожигова.

За її словами таке рішення було прийнято через порушення авіакомпанією фінансової дисципліни.

«У зв'язку з цим всі рейси, що прямують з аеропорту з 12.00, не обслуговуються і з 10.00 на них не відбувається реєстрація. Вчора через порушення фінансової дисципліни також було припинено обслуговування рейсів цієї авіакомпанії в аеропортах Тбілісі, Праги, Санкт-Петербурга, Стокгольма. Сьогодні з ранку ми також отримали інформацію від аеропортів Донецька і Одеси про відмову від обслуговування рейсів цієї авіакомпанії. З урахуванням цього, рейс, який прямував до 9.42 з Тель-Авіва в Одесу, ми прийняли в аеропорту «Бориспіль». На даний момент очікуємо врегулювання фінансової ситуації», - повідомила Ожигова.

Тим пасажирам, які вже взяли авіаквитки на сьогоднішній день, Оксана Ожигова радить все таки очікувати відправлення рейсів, оскільки на даний момент жоден з них не скасований, а всього лише відстрочений.

«Слідкуйте за нашими інформаційними повідомленнями щодо обслуговування авіакомпанії «АероСвіт» як в аеропорту «Бориспіль», так і в інших аеропортах світу», - підсумувала вона.

Анастасія Піка,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

596