Прем'єр-міністр Микола Азаров розподілив між членами уряду завдання на 2013 рік. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив на засіданні Кабінету Міністрів.

За словами прем'єра, першому віце-прем'єр-міністру Сергію Арбузову доручено скоротити негативне сальдо зовнішньоторговельного балансу, а віце-прем'єру Костянтину Грищенку – розвивати туризм. «Необхідно енергійно управляти програмою імпортозаміщення, зниження негативного сальдо зовнішньоторговельного балансу. Це персональна відповідальність першого віце-прем'єр-міністра, а також міністра економічного розвитку і торгівлі Ігоря Прасолова», - сказав чиновник.

Крім того, віце-прем'єру Юрію Бойку і міністру енергетики та вугільної промисловості Едуарду Ставицькому доручено відновити роботу нафтопереробної та хімічної галузей, а також електрометалургії. Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул та міністр регіонального розвитку Геннадій Темник відповідатимуть за програму індустріального будівництва житла, розвитку соціальної інфраструктури. Міністру інфраструктури Володимиру Козаку дано завдання оновити транспортний парк країни технікою вітчизняного виробництва.

У свою чергу, міністру аграрної політики Миколі Присяжнюку доручено продовжити позитивні зрушення у тваринництві, а також рухатися у плані індустріалізації сільськогосподарського виробництва, уточнив глава уряду.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

322