Необхідне якісне роз'яснення правових змін, що проводяться зараз в Україні. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів, заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.

За словами прем'єра, сотні тисяч людей майже щодня будуть стикатися з новими нормами оформлення прав власності, отримання правової допомоги у складних життєвих ситуаціях, отримання швидкої медичної допомоги і т.п.

Чиновник зазначив, що нові норми потрібно дуже якісно роз'яснити, постійно і широко інформувати людей про зміни, які введені. «Треба досить тривалий час «супроводжувати» нововведення, тобто практично допомагати кожній людині у конкретних ситуаціях, робити висновки з практики, вдосконалювати процеси. Таке завдання сьогодні стоїть перед усіма міністерствами і відомствами, у сфері управління яких почали діяти нові норми законодавства», - сказав глава уряду.

Він додав, що стосовно цього можна тільки вітати рішення Міністерства юстиції ввести постійно діючу «гарячу лінію» з роз'яснення нового порядку реєстрації прав на нерухоме майно. «Такі ж «гарячі лінії», громадські регіональні приймальні, а якщо треба - семінари та «круглі столи», потрібно ввести з усіх принципових нововведень», - акцентував Азаров.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

299