Прем'єр-міністр України Микола Азаров привітав міжнародний канал «Euronews» з нагоди 20-річчя початку мовлення, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

«Від імені уряду щиро вітаю вас з 20-річчям початку мовлення міжнародного каналу «Euronews». Протягом цих років канал зміцнився, розширив свою аудиторію. Завдяки високій професійній майстерності колективу канал став одним із найпопулярніших світових засобів масової інформації», - заявив він.

Також Азаров звернув увагу каналу «Euronews» до подій, які відбуваються в Україні, а також те, що розпочата трансляція передач українською мовою.

«Ми високо цінуємо основоположні принципи демократії - свободу слова і незалежність засобів масової інформації, ми відкриті для спілкування та покладаємо великі надії на об'єктивність представників провідного світового інформаційного каналу», - підкреслив прем'єр.

«Упевнений, що новаторські ідеї, підходи і стратегії, які реалізуються вашим каналом, сприятимуть подальшому зростанню його популярності. Сотні мільйонів глядачів з вашою допомогою будуть отримувати повну та неупереджену інформацію про світові події. Бажаю Вам творчого натхнення, добра і щастя», - сказано у привітанні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

256