Перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов привітав українських громадян з новорічними та різдвяними святами, повідомляє прес-служба першого віце-прем'єра.

«2012 рік був непростим для нашої держави - позначалися наслідки світової економічної кризи. Однак я переконаний у тому, що минулий рік Україна повинна занести собі в актив», - зазначив він.

За словами Арбузова, торік впроваджувалися вкрай важливі для людей реформи, зокрема, податкова, митна, пенсійна. «Результат - зберігається економічне зростання, досягнута стабільність споживчих цін, поліпшується рівень життя і збільшуються доходи громадян України. Створено передумови для подальшого стабільного зростання економіки. Одним з найбільш серйозних економічних досягнень 2012 року є стабільність національної грошової одиниці», - підкреслив перший віце-прем'єр.

«Я вірю, що в новому році всіх нас чекає багато позитивних змін. Бажаю Вам у 2013 році міцного здоров'я, родинного затишку, благополуччя та віри в нашу державу. Бажаю і віри в себе, тому що від кожного з нас, дорогі співвітчизники, залежить подальший розвиток нашої держави, яку ми любимо. Щастя Вам, душевного спокою і впевненості в майбутньому!», - зазначив Арбузов.

«Вступаючи в новий рік, уряд переконаний, що і надалі буде виправдовувати надії українських громадян. Упевнений, що разом ми зможемо не тільки подолати будь-які негаразди, але й прискорити розвиток сильної і багатої української держави. Щасливих Вам новорічних і різдвяних свят!», - сказано в поздоровленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

383