Міланський суд ухвалив рішення щодо шлюборозлучного процесу екс-прем'єра Італії Сільвіо Берлусконі та його дружини Вероніки Ларіо, який тривав протягом трьох років. Згідно з рішенням суддів, політик буде щомісяця виплачувати колишній дружині 3 мільйони євро, повідомляє РІА «Новости» з посиланням на газету Corriere della Sera.

 

Рішення, за яким за Берлусконі, зокрема, залишається вілла у Макеріо вартістю приблизно 78 мільйонів євро, де його екс-дружина провела останні 20 років аж до 2010 року, було винесене ще кілька днів тому - на Різдво, проте відомо про це стало тільки зараз.

Берлусконі познайомився з Ларіо в 1980 році і через десять років уклав другий у своєму житті офіційний шлюб. Дружина публічно оголосила про своє рішення розлучитися з чоловіком ще у травні 2009 року, а вперше вона всерйоз заговорила про це влітку 2008 року, причому тоді вона зізналася, що думає над цим уже десять років. На думку преси, останньою краплею, що переповнила чашу терпіння Ларіо, стала присутність Берлусконі 26 квітня 2009 року на святкуванні 18-річчя неаполітанки Ноемі Летиції, яка ніжно називала його «папі». Дівчина повідомила журналістам, що часто бачиться з Берлусконі, відвідуючи його у Римі та Мілані. Саме цей епізод, про який написали тоді багато газет, став початком кінця сімейного життя Берлусконі і Ларіо.

У середині грудня 76-річний Берлусконі зізнався, що зустрічається з 28-річною італійкою Франческою, з якою, за його словами, він познайомився сім років тому.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

293