Прем'єр-міністр України Микола Азаров шкодує, що колишній віце-прем'єр-міністр, заступник голови фракції Партії регіонів Сергій Тігіпко перейшов працювати до Верховної Ради. Про це Азаров заявив у четвер, 27 грудня, в інтерв'ю українським телеканалам.

«У мене був жаль, коли Сергій Леонідович сказав мені про те, що він все-таки планує працювати у Верховній Раді. Я розраховував, що він продовжить свою діяльність у ролі віце-прем'єра чи міністра соціальної політики, але, оскільки ми прийняли рішення не поєднувати (посаду віце-прем'єра з посадою міністра. - Ред.), то в ролі віце-прем'єра», - сказав Азаров , передає «УНІАН».

Він підкреслив, що Тігіпко працював «дуже ініціативно, багато було реальних ідей, хоча були й недоробки, безумовно, які зараз проявляються». При цьому Азаров не сказав, про що саме йдеться, підкресливши, що у роботі будь-якого члена уряду є й певні позитиви, є й помилки або недоліки.

«Але у цілому я вважаю, що його робота на посаді віце-прем'єр-міністра була дуже корисною», - зазначив прем'єр.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович призначив Наталію Королевську міністром соціальної політики України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

426