У Луцьку після капітального ремонту введено в експлуатацію житловий будинок по вулиці Рівненській, 109, частина якого обрушилася влітку.

Як повідомляє сайт луцької міськради, власники 18 квартир отримали ключі від своїх повністю оновлених квартир.

 

За словами начальника управління капітального будівництва міськради Леоніда Карабана, у цьому будинку було капітально відремонтовано 28 квартир. «У семи квартирах на другому поверсі відремонтовані міжвіконні простінки, ще у семи - виконані оздоблювальні роботи стелі. Зроблено ремонт сходових клітин у всіх чотирьох під'їздах. Замінено 90% вікон. Крім того, в першому та другому під'їздах, а також в підвалі замінені комунікації. Укріплені конструкції першого та другого поверхів всієї будівлі», - розповів він.

 
У свою чергу, міський голова Луцька Микола Романюк заявив, що вісім квартир були повністю розібрані, їхні мешканці отримали інше житло. «Чотири трикімнатних квартири були придбані за кошти міського бюджету, в даний час ми маємо намір віддати чотири відновлених квартири багатодітним сім'ям. Ще на чотири квартири кошти виділила облдержадміністрація, і їй вирішувати, як тепер розпорядитися цим житлом. Є плани зробити гуртожиток для дітей-сиріт», - розповів мер.

Нагадаємо, у Луцьку 10 червня 2012 року о 04:25 між першим і другим під'їздами будинку по вулиці Рівненській, 109, сталося раптове руйнування несучих конструкцій з першого по п'ятий поверхи. Було зруйновано 8 квартир. У будинку всього 6 під'їздів. Загинули два пенсіонери.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

459