Захисник київського «Динамо» Євген Хачеріді заявив, що має намір до кінця виконати чинний контракт з клубом. Про це він сказав кореспонденту офіційного сайту «Динамо».

«На даний момент я є футболістом «Динамо», з яким у мене чинний контракт ще рік і 9 місяців, і я маю намір виконувати його до кінця. А далі буде видно», - зазначив футболіст, підкресливши, що коли він згадав про можливий відхід із «Динамо», його трохи неправильно зрозуміли.

Хачеріді переконаний, що кожен професійний футболіст мріє рано чи пізно спробувати свої сили в одному із європейських чемпіонатів.

«Про такий шанс думають всі гравці, адже це своєрідне визнання футбольної майстерності, яке свідчить про прогрес, і прекрасна можливість спробувати свої сили на більш високому рівні. Дай Боже, щоб коли-небудь це сталося. Але це зовсім не означає, що я збираюся йти прямо зараз», - підкреслив він.

Говорячи про стосунки з тренером команди Олегом Блохіним, Хачеріді охарактеризував їх як нормальні.

«Можливо, у чомусь ми розходимося, але це робочі моменти, вони бувають у кожному нормальному чоловічому колективі. Головне, що це ніяк не позначається на тренувальному процесі та офіційних іграх. За той час, що Блохін у «Динамо», вже всі хлопці знають його вимоги і звикли до них», - сказав він.

Нагадаємо, раніше захисник київського «Динамо» Євген Хачеріді зізнався, що замислюється про зміну клубу і чемпіонату.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

387