Головний державний санітарний лікар Росії, глава Росспоживнагляду Геннадій Онищенко назвав декадою жахів новорічні свята в Росії.

«Ми стоїмо на порозі декади жаху, коли більшість громадян нашої країни будуть надані самим собі. А немає більш страшного ворога для нашого громадянина, ніж він сам», - заявив Онищенко.

За його словами, в кращому випадку люди будуть займатися «абсолютно безглуздим переглядом телевізійного екрану», передає РІА «Новини».

«Повна духовна всеїдність тих сурогатів, які йдуть з екранів, де найбільш гуманне - це, мабуть, передачі про вбивства. Але кажуть, що так треба робити, щоб були рейтинги», - сказав він.

Керівник Росспоживнагляду також висловив невдоволення тим, що «в ці дні росіяни багато їдять, вживають алкоголь у великих кількостях, що виливається в нездорову обстановку в кожній родині».

Тим часом, як раніше повідомляв ForUm, Федеральна служба з нагляду в сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини не має претензій до якості українських сирів, які поставляються на ринок Російської Федерації. Про це глава відомства Геннадій Онищенко сказав на прес-конференції в Москві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

238