У Макіївці зловмисники пограбували магазин хутряних виробів на 200 тисяч гривень.

Як повідомляє прес-служба Макіївського міського управління Головного управління МВС України в Донецькій області, 25 грудня близько 4:00 на пульті приватного охоронного підприємства в Макіївці спрацювала сигналізація. Прибувши до об'єкту, наряд виявив, що в магазині «ТО-ТО», який знаходиться на вулиці Панченка, піднято ролетт і відігнуті вхідні двері.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група центрального міського РВ Макіївського МУ. Під час огляду правоохоронці виявили металевий брухт.

«З магазину викрадено 11 норкових шуб чорного кольору і один норковий жилет. Загальна сума збитку склала більше 200 тисяч гривень», - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч.5. ст.185 «Крадіжка, скоєна в особливо великих розмірах» Кримінального кодексу України.

Наразі міліцією проводяться заходи, спрямовані на пошук зловмисників. Нагадаємо, 11 грудня з магазину в Донецьку невідомі вкрали шуби з натурального хутра на суму 3 мільйони гривень.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

297