Заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко прогнозує введення безкоштовного Wi-Fi-доступу до Інтернету на 52 станціях метрополітену в січні-березні 2014 року.

«Київський метрополітен справді вимагає впровадження Wi-Fi мережі. Це потрібно не стільки самому метрополітену, як суспільству. Нам необхідно йти в ногу з розвитком комунікаційних технологій. Відповідна робота з впровадження Wi-Fi ведеться. Якщо інвестконкурс буде проведено до кінця 1 кварталу 2013 року, то орієнтовно закінчення робіт з будівництва Wi-Fi мережі можна очікувати в кінці 1 кварталу 2014 року», - сказав Голубченко.

За його словами, орієнтовна вартість реалізації проекту складає 8,8 млн гривень, передають «Українські новини».

Проектом передбачено введення доступу на 52 станціях метро.

Голубченко зазначив, що вся необхідна документація підготовлена, визначені умови конкурсу із залучення інвестора, внесені пропозиції фахівцями «Київського метрополітену» та Головного управління транспорту і зв'язку Київміськадміністрації.

Ці документи зараз знаходяться на розгляді в Головному управлінні економіки та інвестицій, яке і є організатором інвестиційного конкурсу.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

193