З 26 по 27 грудня аварійно-відновлювальні бригади Публічного акціонерного товариства «Київенерго» будуть ліквідовувати пошкодження у тепловій камері, розташованій на проїжджій частині вулиці Велика Васильківська, між вулицями Тверська і Ковпака, повідомляє прес-служба компанії.

«Пошкодження у теплокамері фахівці компанії виявили два тижні тому під час планового обходу. Щоб не припиняти теплопостачання споживачів у період низьких температур, ліквідацію пошкодження відклали. Однак весь цей час виявлене пошкодження перебувало під постійним наглядом фахівців «Київенерго», - зазначили у компанії.

З настанням потепління, 26 грудня, аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго» приступили до ліквідації пошкодження. «Таким чином, компанія запобігає припиненню теплопостачання споживачів у період новорічних і різдвяних свят», - підкреслюється у повідомленні.

«Відключення споживачів буде здійснюватися 26 грудня з 09:00 до 14:00. Після цього фахівці «Київенерго» приступлять до ремонтних робіт безпосередньо в теплокамері. Поновлення теплопостачання споживачів почнеться о 10:00 27 грудня», - повідомили у компанії.

На час ліквідації пошкодження теплопостачання буде тимчасово припинене у 92 споживачів, серед яких 48 житлових будинків, 2 дитсадки, 2 школи і 39 відомчих будинків. Ці споживачі розташовані на вулицях Боженка, Велика Васильківська, Горького, Миколи Грінченка, Димитрова, Тельмана, Івана Федорова, Ямській, Тверській, Предславинській, Щорса.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

363