У 2013 році буде проведена реконструкція Печерського ландшафтного парку, «Аскольдової могили» та «Гідропарку». Крім того, будуть впорядковані кілька столичних парків, а саме: «Райдужний», «Березовий гай» та парк імені Андрія Малишка, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«У наступному році ми продовжимо добру традицію щодо озеленення та збереження зелених насаджень. І одним із першочергових завдань є висадка мільйона троянд. Для цього вже підготовлені відповідні території: проспекти Ватутіна і Гонгадзе, площі Інтернаціональна, Одеська, Московська т.д., і розроблена краплинно-поливальна система», - зазначив генеральний директор комунального об'єднання «Київзеленбуд» Михайло Царенко.

Також серед досягнень компанії у 2012 році - придбання 10 машин, які розчищають сніг та які у період сильних снігопадів допомогли комунальникам оперативно розчищати доріжки у парках і скверах. У наступному році підприємство планує закупити газонокосарки та міні-трактори.

У КМДА нагадали, що у 2012 році були оновлені та озеленені проспекти Бажана і Перемоги, території основних в'їздів у місто, Міський сад, проспект Маршала Тимошенка, Харківська площа та інші. Всього фахівці модернізували 36 міських об'єктів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

567