Віце-прем'єр-міністр України Юрій Бойко представив голову Вінницької обласної державної адміністрації Івана Мовчана, повідомляє прес-служба Вінницької ОДА.

В офіційному представленні також взяли участь голова обласної Ради Сергій Татусяк, Вінницький міський голова Володимир Гройсман, народні депутати України, керівники структурних підрозділів ОДА, голови районних державних адміністрацій та міст обласного значення.

Бойко зазначив, що за останні два роки Вінницька область продемонструвала високі показники розвитку. Досить швидкими темпами Вінницька область з 22 місця піднялася до 3 місця в Україні за темпами розвитку виробництва промислової продукції. Також в регіоні на належному рівні відбувається організація і розвиток аграрного сектора. Адже це один із найважливіших сегментів економіки держави.

«Я впевнений, що область і надалі продовжуватиме йти такими ж швидкими темпами і досягати значних результатів у соціально-економічному розвитку регіону», - зазначив Бойко.

Колишній губернатор Микола Джига подякував усім за роботу і побажав Івану Мовчану плідної роботи та реалізації всіх проектів, які розпочаті в області.

У свою чергу, Мовчан подякував Президенту України за висловлену довіру й запевнив, що і надалі буде працювати на благо Вінницької області.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович призначив своїми указами керівників Дніпропетровської та Вінницької ОДА.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

369