Новопризначений глава Міністерства регіонального розвитку, будівництва житлово-комунального господарства України Геннадій Темник зажадав від столичних комунальників докласти максимум зусиль для виконання своїх обов'язків у зв'язку з погодними умовами у Києві.

«Я буду вимагати ефективності від вашої роботи. У нас, на жаль, кількість техніки і забезпеченість двірниками недостатні, але це наша проблема. І ми повинні знаходити шляхи їх вирішення, знаходячи кошти. Можливо, необхідно переглянути рівень зарплат. Є різні шляхи вирішення цих питань. Є досвід інших регіонів країни, який ми будемо втілювати», - сказав він.

Між тим, звертаючись до заступника директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Володимира Баженова, він заявив, що для ефективного очищення внутрішньоквартальних доріг необхідно передбачити можливість придбання малогабаритного снігоприбирального транспорту.

«Зараз буде затверджуватися міськбюджет-2013, і потрібно ще раз звернути увагу не тільки на наявність габаритного транспорту, який працює на дорогах столиці, але і малогабаритний транспорт, який ми можемо вивести на тротуари вулиць та прибудинкові території. Просимо разом з нашими управліннями Мінрегіону відпрацювати ці пропозиції», - заявив міністр ЖКГ.

За його словами, подібна механізація снігоприбирального процесу дозволить також усунути проблему недостачі двірників.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

179