Міністра економічного розвитку і торгівлі Ігоря Прасолова звільнять від депутатського мандата після 10 січня. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Народний депутат, який затверджений міністром, у недалекому майбутньому буде звільнений від депутатського мандата. Я думаю, що зал проголосує за це. Це буде повторне голосування 10 числа (січня - Ред.)», - сказав він.

За словами Єфремова, у сформованій ситуації немає ніякої трагедії.

«Деякі депутати, які знаходяться в залі, переплутали прізвища. Я не знаю, чим вони займалися. Вони думали, що голосування йде за зовсім інших людей. Для мене було важливо відчути зал і побачити, як він голосує, кожен депутат своєю карткою. І для мене це було принципово як для керівника фракції, щоб зрозуміти, в якій ситуації є голоси, а в якій - немає», - зазначив лідер фракції ПР.

Нагадаємо, сьогодні парламенту після двох спроб не вдалося припинити депутатські повноваження Ігоря Прасолова, призначеного міністром економічного розвитку і торгівлі.

24 грудня Президент України Віктор Янукович призначив своїм указом Ігоря Прасолова міністром економічного розвитку і торгівлі України.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

231