Президент України Віктор Янукович наголошує, що 2012 рік був для України дуже непростим. Про це Президент сказав, відкриваючи засідання Ради регіонів.

Він зазначив, що цей рік для України можна порівняти з людським життям як з настанням повноліття.

Янукович закликав учасників засідання проаналізувати результати роботи у 2012 році і почати будувати плани на наступний рік.

«У цілому 2012 рік свідчить про те, що ми вивели країну на траєкторію керованого, неконфліктного розвитку. Часи, коли політична боротьба визначальним чином впливала на економіку та зовнішню політику, залишилися в минулому, про це свідчить і той факт, що парламентська кампанія відбулася практично у всіх регіонах цивілізовано і в демократичному форматі», - сказав Президент, повідомляє «УНІАН».

Характеризуючи рік, що минає, він нагадав про успішне проведення в чотирьох містах фінальної частини чемпіонату Європи з футболу і придбання неоціненного досвіду в реалізації великих інфраструктурних проектів.

Також Глава держави нагадав про розпочаті реформи, у тому числі спрямовані на дерегуляцію економіки та ін.

Президент назвав важливим початок роботи Конституційної асамблеї, парафування Угоди про асоціацію з ЄС та ратифікацію Угоди про створення зони вільної торгівлі з країнами СНД.

Крім того, Янукович згадав про парламентські вибори, зазначивши, що Верховна Рада сьомого скликання повинна бути більш відповідальною, ніж попередній парламент.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

272