Слідчий відділ Деснянського райуправління міліції Києва почав кримінальне провадження за фактом розбійного нападу на ювелірний магазин у столиці.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Києві, 23 грудня близько 19:35 у Деснянське райуправління міліції надійшло повідомлення про те, що по вул.Драйзера в одному зі столичних ювелірних магазинів троє невідомих у масках, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, забрали ювелірні вироби та золоті прикраси.

За словами заявниці, близько 19:00 вона була у магазині, де працює продавцем. У магазин забігли троє чоловіків у масках, один із них приставив до грудей жінки предмет, схожий на пістолет, і наказав, щоб вона мовчала. Двоє невідомих тим часом, розбивши вітрину, заволоділи ювелірними виробами, після чого зникли у невідомому напрямку. Сума збитку встановлюється.

Слідчим відділом Деснянського райуправління міліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) КК України. Розпочате слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

384