22 грудня 2012 року загальне число партнерів Громадського руху «Український вибір» досягло 150. Втретє у Києві у прес-центрі Громадського руху «Український вибір» зібралися представники громадських організацій України. Сьогодні їх було 68. Мета зустрічі - підписання Договорів про партнерство і співробітництво з Громадським рухом «Український вибір».

 
 
Ідеї ​​ Руху «Український вибір», викладені у Маніфесті, головна із яких - повернення народу України його конституційного права на владу, об'єднали тих, хто вірить, що українці можуть і повинні змінити своє життя на краще.
 
 
Не завадив заходу ні сніг, ні мороз, ні далека дорога. Учасники події приїхали із усіх куточків нашої країни: Луганськ, Одеса, Донецьк, Львів, Хмельницький, Черкаси, Севастополь, Дніпродзержинськ, Чернівці, Закарпаття, - географія партнерства розширюється. Однодумців «Українського вибору» стає все більше.
 
 
Лідери громадських організацій на підписанні Договорів про партнерство з лідером Громадського руху «Український вибір» Віктором Медведчуком розповіли про свої організації і плани на майбутнє.
 
 
Вони зазначили, що готові до партнерства і співробітництва саме тому, що ідеї та плани Громадського руху «Український вибір» їм зрозумілі, близькі, вони їх розділяють і готові до спільних дій.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

338