У списку десяти країн за версією Globe Spots, які будуть найбільш привабливі для туристів у 2013 році, Україна посідає восьме місце.

«За гарячими слідами успішного проведення Євро-2012, Україна ввійшла у перші лави світового туризму. Дні віз і хабарництва поліції залишилися у минулому. Сьогоднішня Україна являє собою сюрреалістичне поєднання вечірок до упаду, курортних і космополітичних міст, і сіл, у яких ви відчуєте себе знову в СРСР. Безумовно, Україна пропонує дивно різноманітні туристичні пакети. І навіть незважаючи на широке поширення англомовної інформації про країну і наявність інфраструктури, яка постійно поліпшується, є багато регіонів країни, які залишаються недослідженими. Україна - це місце, яке може бути як легким, так і складним, як вам захочеться», - зазначили автори рейтингу.

У список увійшли також Португалія, Мозамбік, Киргизстан, Панама, Вірменія, Руанда і Куба.

Рейтинг порталу Globe Spots виходить уже п'ятий рік поспіль і визначається на основі особистого досвіду подорожуючих, пише «ЛІГАБізнесІнформ».

Раніше повідомлялося, що до розвитку туризму в Україні підключиться Єврокомісія, яка допоможе розробити концепцію розвитку вітчизняної сфери туризму.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

762