Голова Верховної Ради Володимир Рибак вважає за необхідне більш ретельне формування партіями своїх передвиборчих списків для того, щоб уникнути переходів депутатів між фракціями після їхнього обрання до парламенту.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу «Перший національний».

«Коли йде формування списків, потрібно дослідження проводити, підходити більш ретельно. Чому із Партії регіонів ніхто не виходить, із фракції комуністів? Нехай у фракції розберуться, це їхнє питання», - сказав він.

При цьому спікер зазначив, що допускає розгляд питання складання присяги депутатами Олександром і Андрієм Табаловими регламентним комітетом парламенту після його створення, передають «Українські новини».

Одночасно з цим спікер наполягає на тому, що у першу чергу питання з Табаловими повинна вирішити фракція «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина».

Нагадаємо, партія «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» закликає обраних депутатами Верховної Ради Андрія і Олександра Табалових скласти мандати народних депутатів через їхню відмову вступити у фракцію «Батьківщина» у парламенті 7-го скликання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

329