Через погіршення погодних умов на території Кримського півострова до боротьби зі стихією напоготові підрозділи центру оперативного (бойового) забезпечення Військово-Морських Сил Збройних сил України, які дислокуються у місті Бахчисарай. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Як повідомив заступник начальника центру оперативного (бойового) забезпечення з виховної роботи підполковник Володимир Докучаєв, у постійній готовності перебуває 19 військовослужбовців з шанцевим інструментом і 4 одиниці інженерної техніки, зокрема, ІМР-2 (інженерна машина розгородження), ПЗМ-2 (полкова землерийна машина ), ЕОВ-4421 (екскаватор).

«Зазначені сили та засоби готові відправитися у будь-який район Криму за відповідною командою для надання допомоги у ліквідації наслідків негоди», - йдеться у повідомленні.

У Міноборони нагадали, що у Криму продовжено штормове попередження, передбачувана швидкість вітру до 30 метрів на секунду, а також знову очікуються опади у вигляді дощу та снігу, місцями сильні хуртовини, ожеледь, налипання мокрого снігу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

278