Один з головних претендентів на посаду головного тренера національної збірної України Свен-Йоран Ерікссон може очолити збірну Сенегалу. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу африканської країни.


Крім Ерікссона керівництво сенегальського футболу розглядає ще чотири кандидатури - Аліу Сіссе, німця Волькера Фінке, а також двох французів - Алена Жіресса і Жака Сантіні, повідомляє «ЛIГАБiзнесIнформ».

Сам Ерікссон просить керівництво ФФУ визначитися якомога швидше. Про це в інтерв'ю газеті «Команда» заявив віце-президент федерації Анатолій Попов. «Ерікссон сказав, що у нього є вибір, і попросив, щоб ми вирішили питання якнайскоріше. І це прохання шведського фахівця, вважаю, цілком обґрунтованим. У багатьох команд, у тому числі і клубних, зараз відпустка, незабаром розпочнеться підготовка до весняної частини сезону, і всі хочуть визначитися, під чиїм керівництвом її проводитимуть, вже зараз. Не одні ми у такому становищі перебуваємо, у багатьох невизначеність на тренерській посаді», - зазначив Попов.

Нагадаємо, керівництво Федерації футболу України провело попередні переговори з Ерікссоном.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

261