Президент Грузії Михайло Саакашвілі в четвер заявив, що не збирається йти з політики після закінчення терміну президентських повноважень у 2013 році, і докладе всіх зусиль для збереження і посилення своєї партії «Єдиний національний рух», передає агентство «Новости-Грузия».

«Я залишуся в політиці. Є ті, хто мріє про руйнування «Нацруху», але цього не станеться. Ні я, ні моя партія з політичної арени Грузії не зникнемо... Я думаю, що «Нацрух» ще розшириться», - сказав Саакашвілі, передає РІА «Новини».

За його словами, своїм головним завданням він вважає довести до кінця початі «Нацрухом» реформи й не допустити руйнації держави. При цьому він категорично спростував чутки про те, що нібито планує залишити Грузію. «Я тут народився, тут живу, і тут помру. Але до того як помру, я маю намір діяти. І як не буде кінця світу, так і не буде кінця «Нацруху», - підкреслив він.

Саакашвілі також заявив, що готовий позбутися всіх президентських привілеїв, якщо парламент прийме таке рішення, в тому числі якщо він позбудеться охорони і транспортного обслуговування. «Мені не потрібні літаки, броньовані автомобілі... От візьму у матері машину, і буду їздити (на ній) по країні і зустрічатися з народом», - сказав Саакашвілі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

246