У Криму необхідно створювати умови для появи великих мережевих готельних операторів.
Про це заявив голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов на спільному засіданні Ради вітчизняних та іноземних інвесторів при Раді міністрів АРК та Регіонального комітету з економічних реформ, повідомили в прес-службі Радміну.
Зокрема, Могильов підкреслив, що для цього необхідно модернізувати і розвивати інфраструктуру, виділяти земельні ділянки для будівництва великих мережевих готелів, створювати максимально зрозумілі й прозорі умови для роботи інвесторів. «Найголовніше - створювати інфраструктуру під будівництво великих мережевих готелів. Наявність таких об'єктів говоритиме про нормальний рівень сервісу», - додав глава Ради міністрів.

Могильов також зазначив, що для ефективного розвитку курортно-рекреаційної сфери в Криму робиться ставка на Східне узбережжя, що володіє могутнім рекреаційним, кліматичним і лікувальним потенціалом.

Крім того, ведеться активна робота з просування Криму на міжнародний туристичний ринок. «Потрібно розвивати міждержавний туризм, щоб туристи в рамках одного туру могли відвідати Туреччину, Болгарію, Крим, Росію. Якщо ми хочемо залучати туристів, потрібно пропонувати новий продукт», - додав глава виконавчої влади Криму.

Могильов також нагадав, що протягом першого півріччя 2013 року Україна головуватиме в Організації Чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС), що дозволить ініціювати проведення великих форумів на території Криму.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

284