Головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу вважає прийнятним результат жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, де його команда зіграє з дортмундською «Боруссією».

«Боруссія» - це не кінець світу. Тим більше що у нас накопичений досвід успішного протистояння німецьким командам - ​​«Штутгарту», ​​«Шальке», «Вердеру», - сказав Луческу, слова якого наводить «СЕ в Україні».

Тренер також нагадав, що «Боруссія» посіла перше місце в найсильнішій групі поточної Ліги чемпіонів. «Вже цього факту достатньо, щоб отримати уявлення про силу дортмундців. Суперзірками лідерів «Боруссії», може, і не назвеш, зате командна гра налагоджена зразково. Не кажучи вже про високий командний дух, традиційно притаманний німецьким клубам. Ніхто в бундеслізі не грає в такий комбінаційний футбол, як Дортмунд. Однак «Шахтар» вийшов на такий рівень розвитку, коли ми повинні думати не стільки про суперника, скільки про власну підготовку. Сподіваюся, клас і досвід наших футболістів дозволять підійти до матчів з «Боруссією» в оптимальній формі і пробитися до чвертьфіналу», - сказав Луческу.

Нагадаємо, донецький «Шахтар» зіграє з дортмундською «Боруссією» в 1/8 фіналу Ліги чемпіонов-2012/2013.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

337