Європейський союз готовий розвивати конструктивний діалог з Україною. Про це на зустрічі з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим заявив депутат Європейського парламенту, голова комітету Європарламенту із закордонних справ Ельмар Брок.

Як повідомляє прес-служба Кабміну, під час зустрічі обговорювалися перспективи розвитку відносин між Україною та ЄС в контексті резолюції Європарламенту, прийнятій 13 грудня 2012 року.

Зокрема, Брок підкреслив готовність підтримати Україну в проведенні політичних та економічних реформ, спрямованих на досягнення європейських стандартів. Він додав, що головним на сьогоднішній день є те, що ЄС готовий до інтенсивної спільної роботи, метою якої має стати підписання між Україною та ЄС Угоди про асоціацію.

У свою чергу Азаров підкреслив, що Україна розглядає резолюцію Європейського парламенту як сигнал відкритості до подальшого поглиблення двостороннього співробітництва і готовність підтримати Україну в реалізації реформ. Прем'єр підтвердив відданість України спільним з ЄС цінностям, зобов'язанням щодо зміцнення демократичних стандартів, повазі до верховенства права та прав людини, забезпеченню незалежності правосуддя.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

291