У Сумській області працівники ДАІ затримали вантажівку, яка перевозила приблизно 600 незаконно зрубаних сосен і ялин.

Як повідомили у прес-службі управління Державтоінспекції у Сумській області, напередодні дня Святого Миколая інспектори відділення ДАІ Середино-Будського району отримали повідомлення від місцевих жителів про те, що невідомі їм люди завантажують незаконно вирубані хвойні дерева у вантажний автомобіль. На одній із вулиць Середино-Буди був зупинений вантажний автомобіль МАН з причепом. У причепі було приблизно 600 дерев. Відповідних документів на хвойні дерева у водія не було.

За його словами, ялини і сосни він зрубав на території, що належить місцевій аграрній компанії для подальшої їх реалізації у Дніпропетровській області. Працівниками ДАІ було прийняте рішення про затримання вантажу та водія. На місце події була викликана слідчо-оперативна група, яка доставила водія та автомобіль у міліцію для встановлення всіх обставин події, передає «УНІАН».

Згідно з повідомленням прес-служби, всього за декілька останніх днів було виявлено 5 фактів перевезення незаконно вирубаних хвойних насаджень загальною кількістю 681 дерево.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

302