Уряд зробить усе можливе для ліквідації наслідків стихії як у нинішній ситуації, так і в подальшому. Про це йдеться в заяві прем'єр-міністра Миколи Азарова, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«У багатьох областях України склалися надзвичайно складні погодні умови. За останній тиждень випала двомісячна норма снігу. Мороз і заметілі призвели до значного ускладнення ситуації на дорогах. Багато населених пунктів залишилися без електропостачання», - наголошується у зверненні.

За словами Азарова, уряд постійно вживає необхідних заходів для підтримки нормальної життєдіяльності країни. «Відповідним міністерствам і відомствам, регіональним адміністраціям доручено організувати роботи з відновлення електропостачання та забезпечення транспортного сполучення, а за необхідності - обмеження або закриття руху автотранспорту», ​​- підкреслив він.

Прем'єр нагадав, що в Кабінеті Міністрів створено оперативний штаб, а відповідні служби працюють цілодобово у посиленому режимі.

«Але ситуація залишається небезпечною для життя і здоров'я людей. З метою попередження аварійних ситуацій на дорогах у період екстремальних погодних умов прошу утриматися від виїзду на дороги без необхідності. Запевняю, що уряд зробить все можливе для ліквідації наслідків стихії як у нинішній ситуації, так і в подальшому», - підсумував Азаров.


Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив створити на зимовий період постійно діючий оперативний штаб у Кабінеті Міністрів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

247