Правоохоронці розшукують зловмисника, який пограбував ювелірний магазин на проспекті Гагаріна в Києві.

За даними прес-служби Департаменту Державної служби охорони при МВС України, 15 грудня на пульт централізованого спостереження Дніпровського відділу ДСО надійшов сигнал «тривоги» з ювелірного магазину.

Як з'ясувалося, у вказаний магазин увірвався невідомий, обличчя якого було закрите хусткою. Він дочекався, поки в торговому залі залишиться одна продавщиця (охоронець і інший продавець вийшли). Погрожуючи помповою рушницею, зловмисник розбив вітрину прикладом, схопив кілька лотків з прикрасами і зник. Саме в цей час співробітниця магазину натиснула «тривожну кнопку».

Як показала камера відеоспостереження, нападник перебував у ювелірному магазині близько однієї хвилини. Перед тим як вийти назовні, в тамбурі магазину він сховав під верхній одяг помпову рушницю. Зараз розшук підозрюваного здійснюється столичною міліцією.

У міліції нагадали, що у середині червня цей магазин вже піддавався нападу з пограбуванням. Тоді злочин було скоєно за схожим сценарієм, але того ж дня зловмисник дочекався часу перезміни, коли в торговому залі залишилася одна продавщиця. Не виключено, що нападником був один і той же чоловік.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

229