Станом на 14:00 у Нікополі Дніпропетровської області відновлено водопостачання всіх будинків, які залишалися без води внаслідок аварії на магістральному водопроводі.

Про це повідомив директор Департаменту проектного управління та енергоефективності у сфері систем життєзабезпечення Мінрегіону Станіслав Захаров, який відстежує координації дій комунальних служб на рівні країни в рамках міжвідомчої робочої групи.

«Сьогодні близько 14:00 водопостачання міста відновлено в повному обсязі. Оперативно спрацювали аварійні бригади міського водоканалу, які вчасно виявили порив і забезпечили своєчасну його ліквідацію. Про виникнення проблеми своєчасно було повідомлено населенню тих кварталів міста, які тимчасово залишалися без водопостачання», - повідомив Захаров.


За його словами, вчора, 17 грудня, близько 21:00 міським водоканалом було зафіксовано падіння тиску води в системі. Прорив був виявлений на водопроводі, який постачає воду в кілька кварталів Нікополя, де проживає близько чверті населення міста.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

269