Депутат від Партії регіонів Олександр Макеєнко, який у ВР шостого скликання очолював Регламентний комітет, спрогнозував закриття місць для куріння у парламенті після формування парламентських комітетів.

«Сьогодні планувалося проголосувати комітети. Як тільки буде обраний склад комітетів і голови комітетів, я маю на увазі, перш за все, Регламентний комітет, повірте, на першому ж своєму засіданні він закриє ці курилки», - сказав політик, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Макеєнко додав, що сьогодні цим питанням нікому займатися. «Але як тільки будуть сформовані комітети, винесуть це питання про місця для куріння, і я впевнений, що закон Верховної Ради буде діяти у першу чергу на території Верховної Ради», - запевнив регіонал.

Нагадаємо, у даний час у парламенті дві публічні курилки - на першому поверсі біля входу і на другому поверсі у кулуарах. Крім цього, є кілька місць для куріння у тій частині будівлі під куполом, у яку обмежений доступ журналістів. Одне із них розташоване неподалік від коридорів, куди виходять двері президії, ложі президії і кабінету спікера.

17 грудня регіонал Юрій Мірошниченко заявив про те, що у зв'язку із забороною куріння у громадських місцях курилки у Верховній Раді закриють.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

299