Народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Макеєнко пояснив журналістам, чому деякі депутати-мажоритарники пересіли на інші місця у сесійній залі Верховної Ради. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він повідомив журналістам у кулуарах парламенту.

За його словами, обурення колишнього голови ВР, а нині народного депутата Володимира Литвина безпідставне. «У парламенті йде нормальний процес. Формуються фракції, мажоритарники, наприклад, ті, хто підтримали або не підтримали призначення прем'єр-міністра, захотіли сидіти так, як їм зручніше. Це стосується незалежних депутатів-мажоритарників, у цьому немає нічого страшного, це нормальний робочий процес, і я думаю, що він завершиться, коли ми дооберемо останніх п'ятьох депутатів», - зазначив він.

На уточнююче запитання кореспондента ForUm'у, коли пройдуть вибори у п'яти проблемних округах, Макеєнко відповів: «О! Це питання, і воно відкрите, і буде закрите тоді, коли ВР проголосує постанову і будуть призначені дати виборів».

Парламентарій уточнив, що ВР зможе проголосувати щодо цього питання тільки після того, як профільний комітет надасть парламенту своє рішення.

Як раніше повідомляв ForUm, народний депутат України Володимир Литвин заявив, що позафракційних депутатів пересадили у сесійній залі без їхнього відома.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

290