Президент України Віктор Янукович 18 грудня перебуватиме з робочим візитом у Російській Федерації, повідомляє прес-служба Глави держави.

Під час зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним Віктор Янукович планує обговорити комплекс актуальних питань російсько-української співпраці, перш за все, в енергетичній та торговельно-економічній сферах.

Увага також буде приділятися виробленню взаємоприйнятного механізму взаємодії України з Митним союзом Росії, Білорусі та Казахстану.

Нагадаємо, посол Російської Федерації в Україні Михайло Зурабов раніше заявляв, що у разі проведення зустрічі президентів України та Російської Федерації 18 грудня можуть бути підписані домовленості у сфері енергетики.

Як повідомляв ForUm, Янукович хоче гармонізувати відносини і з ЄС, і з МС.

Він підкреслив, що потрібно поступово приєднуватися до правил Митного союзу, оскільки там зосереджений величезний ринок для українських товарів.

«Зробимо все, щоб з країнами Митного союзу Україна мала гармонійні відносини не тільки в економічній, але і в гуманітарній, науковій та соціальній сферах», - сказав Янукович.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

992