У багатокілометровому заторі Київ – Чоп, який утворився через погіршення погодних умов, народилося ще двоє дітей.

«Ще один випадок народження дітей у заметі зафіксований у Буському районі на Львівщині. На цей раз на світ з'явилася двійня. Діти народилися раніше терміну. На щастя, 29-річна породілля, у якої це вже треті пологи, була вчасно доставлена ​​у найближче на трасі відділення Олеської міської лікарні», - розповіла прес-секретар Тетяна Маркевич «УКРІНФОРМу».

 
 
Мати і новонароджені дівчатка перебувають під наглядом медперсоналу. У телефонному режимі сільських лікарів консультували фахівці-неонатологи обласного центру.

За інформацією прес-служби, у лікарню вже дісталася реанімаційна неонатологічна бригада. Вона доставила малюків у відділення патології недоношених новонароджених обласної клінічної лікарні для відповідного обстеження і догляду.

Як повідомляв ForUm, у сніговому заторі на трасі Київ – Чоп народилася дитина.

Нагадаємо, через снігові замети на міжнародній автотрасі Київ – Чоп між містами Буськ і Броди, що на Львівщині, утворилися багатокілометрові пробки.

Зазначимо, згідно з повідомленням прес-служби Львівської ОДА, рух автотранспорту на проблемній ділянці траси Київ – Чоп у Львівській області відновили в обох напрямках.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

507