У Верховній Раді зареєстровано проект постанови, згідно з яким до кінця 1 сесії VII скликання народні депутати планують провести ще 4 пленарних засідання.

Про це йдеться у проекті постанови №1108, ініційованому Олександром Єфремовим (голова фракції Партії регіонів), Володимиром Кличком (голова фракції «УДАР»), Адамом Мартинюком (заступник голови фракції КПУ) і Арсенієм Яценюком (голова фракції «Батьківщина»).

Текст проекту постанови опублікований на офіційному сайті ВР.

Так, народні депутати пропонують провести пленарне засідання 18 грудня, а з 19 по 21 попрацювати у фракціях. 24, 26-28 грудня також запланована робота у фракціях і комітетах, а 25 грудня – пленарне засідання.

Тиждень з 2 по 4 січня 2013 року депутати планують присвятити роботі з виборцями.

8 січня 2013 року планується робота у комітетах і фракціях, 9 січня – засідання погоджувальної ради, 10 – пленарне засідання, а закриють сесію нардепи після «Години запитань до уряду» і пленарного засідання 11 січня 2013 року.

Як повідомляв ForUm, депутати нового скликання вже провели перші два пленарних засідання, у ході яких було обрано керівництво ВР, затверджено прем'єр-міністра і спиляно паркан біля самої будівлі парламенту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

277