У Волинській області електропостачання буде відновлено до обіду, повідомляє прес-служба ОДА.

«Станом на сьогоднішній ранок, без світла залишається сім населених пунктів, - повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Климчук. Без благ цивілізації люди залишилися через відсутність проїзду до сіл, але вже до обіду енергетики відновлять тут електропостачання. Заклади охорони здоров'я працюють без збоїв. Пожежно-рятувальними підрозділами було вивільнено зі снігових заметів 92 одиниці техніки, з них - 10 карет швидкої допомоги і 23 рейсові автобуси».

Для волинських школярів сьогодні оголошено канікули. «Це обумовлено транспортними пробками у великих населених пунктах і вимушеною зупинкою шкільних автобусів. Тимчасово заборонені виїзди учнів на екскурсії», - зазначили в прес-службі.

«Сьогодні комунальники закінчать розчищати тротуари головних і бічних вулиць, тому вже завтра для школярів буде повний навчальний день. Дитсадки в області працюють на розсуд місцевих органів влади. Але в основному дітей беруть у дошкільні заклади, адже батькам необхідно працювати», - сказав Климчук.

Для боротьби зі сніговими заметами залучали всю наявну комунальну техніку, додатково - орендують у підприємців. У Луцьку в неділю працювали 22 одиниці техніки. Всього дороги області від снігу очищали 112 працівників дорожньої служби і 96 спеціалізованих механізмів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

228