Шведський фахівець Свен-Йоран Ерікссон, який є одним з двох претендентів на посаду головного тренера збірної, дав згоду на попередні переговори з керівництвом Федерації футболу України. Про це повідомляє «Спорт-Експрес в Україні».

Як повідомив виданню перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов, недільна зустріч у Флоренції, на якій повинен був підписуватися контракт зі шведським фахівцем і про яку повідомляли напередодні з посиланням на власні джерела електронні ЗМІ, сторонами не планувалася.

За словами Попова, найближчим часом Ерікссон прилетить до Києва, де обговорить з президентом ФФУ Анатолієм Коньковим і главою тренерської ради Миколою Фоменкои умови співпраці з українською федерацією.

Якщо буде досягнута домовленість, Ерікссон і Фоменко до кінця року виступлять перед виконкомом зі своїми програмами, після чого буде прийнято остаточне рішення.

У разі, якщо шведа не влаштують запропоновані йому умови, Попов допускає будь-який варіант розвитку подій, включаючи появу додаткових претендентів на вакантну посаду.

Нагадаємо, принципову згоду очолити Україну дав також інший кандидат на цю посаду - Михайло Фоменко.

Як повідомляв ForUm, президія Федерації футболу України визначила двох претендентів на посаду головного тренера національної збірної.

Після того як Олег Блохін очолив київське «Динамо», посада головного тренера збірної України залишилася вакантною.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

326