У будинку на пр. Московському, 248-Г у Харкові, де 16 грудня стався вибух, рятувальники знайшли газовий балон і камін. Про це сьогодні, 17 грудня, у програмі «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес.

«Після того як було локалізовано пожежу, пожежні виявили фрагмент газового балона - його верхню частину, причому поверхом вище від епіцентру вибуху. Тобто якщо в квартирі на 9-му або 10-му поверсі стався вибух, то фрагмент балона знайшли вище. Також одна дівчина, яка перебуває у лікарні, сказала, що хтось із гостей заносив у цю квартиру газовий балон. Крім того, в цій квартирі, як виявилося, був камін», - зазначив міський голова.

Кернес також нагадав, що сьогодні об 11:00 розпочнеться позачергове засідання міської комісії з питань надзвичайних ситуацій.

Як повідомляв ForUm, у неділю, 16 грудня, о 17.39 в квартирі на 10-му поверсі 16-поверхового житлового будинку (1978 року забудови) на проспекті Московському, 248-Г стався вибух.

Унаслідок вибуху загинули двоє дорослих і двоє дітей (2005 і 2011 р.н.). Постраждали вісім осіб. Вони з травмами різних ступенів тяжкості госпіталізовані.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

283