На трасі Київ-Чоп у Львівській області більше 120 автомобілів залишаються у снігових заторах, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.


Для водіїв автомобілів, що потрапили в замети, соціальні служби області організували доставку гарячої їжі й питва та надання медичної допомоги. Так, на місці заторів працюють 2 пересувні пункти обігріву, 4 машини медицини катастроф, а також розгорнуто 3 стаціонарні пункти обігріву (у Бродівській РЦЛ, Яворницькій і Підкамінській ЗОШ), організовані місця відстою.
 

Як раніше повідомляв ForUm, за станом на 6.00 понеділка, 17 грудня, на міжнародній автотрасі Київ - Чоп, на ділянці дороги між містами Броди і Буськ, повністю ліквідовані затори та відновлено рух легкового транспорту.

Нагадаємо, у Львівській області у снігових заторах на трасі Київ - Чоп більше доби (з 17.30 суботи, 15 грудня, до ранку 17 грудня) перебувало кілька сотень людей, велика кількість легкових автомобілів, вантажівок, пасажирські автобуси. Довжина затору в неділю, 16 грудня, сягала понад 30 км.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

527