Станом на 6.00 понеділка, 17 грудня, на міжнародній автотрасі Київ - Чоп, на ділянці дороги між містами Броди і Буськ, повністю ліквідовані затори та відновлено рух легкового транспорту. Про це повідомив помічник начальника ГУ МНС у Львівській області Віталій Туровцев.

За його словами, рух вантажного транспорту сьогодні буде поступово поновлюватися після розчищення траси спеціальною технікою.

«Зі снігових заторів рятувальники витягли вночі 580 автомобілів, а також більше 40 автобусів. Всі люди доставлені додому. Поки ще інформації щодо звернень громадян до медиків з приводу переохолодження та обмороження немає», - зазначив Туровцев, передає «УНІАН».

Наразі на трасі працює снігоочисна техніка.

Також Туровцев повідомив, що у Львівській області залишається ускладненим проїзд автотранспорту в Радехівському, Сокальському та Перемишлянському районах.

Як повідомили у Львівській облдержадміністрації, на розчищенні траси Київ - Чоп від снігу працювали більше 200 одиниць техніки, 6 роторних снігоочисників і 3 снігоходи.

У місцях заторів були облаштовані мобільні пункти обігріву та забезпечення гарячою їжею і чаєм людей. На постійному чергуванні перебували команди медицини катастроф, забезпечені технікою і необхідними медпрепаратами.

Нагадаємо, у Львівській області у снігових заторах на трасі Київ - Чоп більше доби (з 17.30 суботи, 15 грудня, до ранку 17 грудня) перебували кілька сотень людей, велика кількість легкових автомобілів, вантажівок, пасажирські автобуси. Довжина затору в неділю, 16 грудня, сягала понад 30 км.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

263